Ilmalämpö

Myymme ja asennamme laadukkaita ilmalämpöpumppuja sekä ilmastointilaitteita koteihin, toimitiloihin, tuotantotiloihin jne.

Eri malleissa on erilaisia ominaisuuksia kuten moottorisoidut ilmanohjaukset, viikkoajastimet, takkatoiminto, ilman puhdistus sekä ylläpitolämpö. Kysy lisää!

Daikin, Toshiba, Samsung ja Mitsubishi Electric

Daikin

Japanilainen Daikin on maailman johtavia ilmastoinnin valmistajia. Yrityksen Pohjolaan suunnitellut ilmalämpöpumput valmistetaan Euroopassa.

Daikin ilmalämpöpumput ovat aidosti suunnitellut kylmiin olosuhteisiin. Niissä on mm. vapaasti riippuva kenno, joka mahdollistaa ulkoyksikön tehokkaan sulatuksen ilman lisäsähköä kuluttavaa sulatusvastusta.

Daikin lämpöpumpuissa on 3 vuoden täystakuu.

Pyydä tarjousta!

Mitä on ilmalämpö?

Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilmassa olevaa energiaa lämmitykseen, säästäen jopa 75% lämmityskuluissa.  Ilmalämpöpumppu toimii myös ilmastointilaitteena, tuoden edullista viilennystä ja kosteudenpoistoa kesän helteillä.

Laadukkaassa ilmalämpöpumpussa yhdistyvät toimintavarmuus ja tuntuva energiansäästö. Hyvä laite on suunniteltu toimimaan Pohjolan vaativissa olosuhteissa; kaikki laitteet toimivat viilennyksessä, mutta laadukas ilp toimii hyvin meillä Suomessa myös lämmityksessä, vaikka pakkanen kuinka paukkuu.

Koroton maksuaika

Koroton rahoitus ja pitkä maksuaika Resurs Bank -rahoituksella. Nopea päätös suoraan sähköpostiin. Hae nyt!