Ilmalämpö

Laadukkaassa ilmalämpöpumpussa yhdistyvät toimintavarmuus ja tuntuva energiansäästö. Hyvä laite on suunniteltu toimimaan Pohjolan vaativissa olosuhteissa; kaikki laitteet toimivat viilennyksessä, mutta laadukas ilp toimii hyvin meillä Suomessa nimenomaan lämmityksessä, vaikka pakkanen kuinka paukkuu.

Myymme vain laadukkaita ilmalämpöpumppuja. Daikin, Samsung, Toshiba ja Mitsubishi Electric. Asennamme myös ilmastointilaitteita koteihin, toimitiloihin, tuotantotiloihin ym. Eri malleissa on erilaisia ominaisuuksia kuten moottorisoidut ilmanohjaukset, viikkoajastimet ja ylläpitolämpö. Kysy lisää!

Daikin

Japanilainen Daikin on maailman johtavia ilmastoinnin valmistajia. Yrityksen Pohjolaan suunnitellut ilmalämpöpumput valmistetaan Euroopassa.

Daikin ilmalämpöpumput ovat aidosti suunnitellut kylmiin olosuhteisiin. Niissä on mm. vapaasti riippuva kenno, joka mahdollistaa ulkoyksikön tehokkaan sulatuksen ilman lisäsähköä kuluttavaa sulatusvastusta.

Daikin lämpöpumpuissa on 3 vuoden täystakuu.

Samsung

Samsung lämpöpumput ovat toimintavarmoja ja tehokkaita kovillakin pakkasilla. Samsung tarjoaa kotitalouksiin suunniteltuihin ilmalämpöpumppuihin 5 vuoden takuun – tämä kertoo tuotteen laadusta.

Koroton rahoitus ja pitkä maksuaika saatavilla. Pyydä tarjousta!