Ilmalämpö

Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilmassa olevaa energiaa lämmitykseen, säästäen jopa 75% lämmityskuluissa.  Ilmalämpöpumppu toimii myös ilmastointilaitteena, tuoden edullista viilennystä ja kosteudenpoistoa kesän helteillä.

Mitä on ilmalämpö?

Laadukkaassa ilmalämpöpumpussa yhdistyvät toimintavarmuus ja tuntuva energiansäästö. Hyvä laite on suunniteltu toimimaan Pohjolan vaativissa olosuhteissa; kaikki laitteet toimivat viilennyksessä, mutta laadukas ilp toimii hyvin meillä Suomessa nimenomaan lämmityksessä, vaikka pakkanen kuinka paukkuu.

Myymme vain laadukkaita ilmalämpöpumppuja. Daikin, Samsung, Toshiba ja Mitsubishi Electric. Asennamme myös ilmastointilaitteita koteihin, toimitiloihin, tuotantotiloihin ym. Eri malleissa on erilaisia ominaisuuksia kuten moottorisoidut ilmanohjaukset, viikkoajastimet ja ylläpitolämpö. Kysy lisää!

Daikin

Japanilainen Daikin on maailman johtavia ilmastoinnin valmistajia. Yrityksen Pohjolaan suunnitellut ilmalämpöpumput valmistetaan Euroopassa.

Daikin ilmalämpöpumput ovat aidosti suunnitellut kylmiin olosuhteisiin. Niissä on mm. vapaasti riippuva kenno, joka mahdollistaa ulkoyksikön tehokkaan sulatuksen ilman lisäsähköä kuluttavaa sulatusvastusta.

Daikin lämpöpumpuissa on 3 vuoden täystakuu.

Pyydä tarjousta!

Koroton maksuaika

Koroton rahoitus ja pitkä maksuaika Resurs Bank -rahoituksella. Nopea päätös suoraan sähköpostiin. Hae nyt!