Korotonta luottoa!

Tarjoamme asiakkaillemme vaivattoman Resurs Bank rahoituksen, jolla ostoksen maksut voi jakaa pienempiin eriin.  Rahoitus edellyttää luottotietojen tarkistamista.  Asiakas tekee oman sopimuksen Resurs Bankin kanssa; Sastamalan Lämpömaailma toimii vain myyjäliikkeenä.

Voit itse hakea netissä luottopäätöstä.  Lue ohjeet alla, täytä lomake ja lähetä se Resurs Bankille, niin saat vastauksen sähköpostitse.

Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen yhdessä myyjän kanssa. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

RAHOITUKSEN EDUT

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • 30-60 täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa, tai
  • 12 kk korotonta maksuaikaa – ei tilinavausmaksua, ainoastaan tilinhoitomaksu 3,90€/kk
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – lue lisää alareunan linkeistä.

HAE JO TÄNÄÄN!

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat:

  • Olet täyttänyt 20 vuotta ja sinulla on säännölliset tulot.
  • Osoitteesi ei ole salainen tai pl-osoite
  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein
  • Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
  • Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde, täytä milloin jäit eläkkeelle ja täytä työnantajaksi ”Eläkeläinen”

SAAT LUOTTOPÄÄTÖKSEN SÄHKÖPOSTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa luottotilin sopimuksen sähköisesti ja sen jälkeen maksaa hankintasi.  Tämä on helpoin tapa toimia. Saat ohjeet allekirjoittamiseen haun yhteydessä.

Mikäli et pysty allekirjoittamaan sähköisesti, sopimus voidaan tulostaa ja allekirjoittaa. Tällöin täytyy todistaa henkilöllisyys. Tulostamme paikan päällä lopullisen luottosopimuksen sekä varmennamme ostoksen.

TUTUSTU ERI MAKSUVAIHTOEHTOIHIN JA TILIEHTOIHIN ENNEN LUOTON HAKEMISTA!

Esim. 12 kk korotonta maksuaikaa!

Rahoitusesite (PDF)

Yleiset tiliehdot (suomeksi)

Erityiset tiliehdot (valitse joko suomeksi – fi tai ruotsiksi – sv)

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-17).

Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.